Wimpers verven – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Wimpers verven

Wil jij ook de oogopslag van een filmster, maar heb je geen zin om elke dag mascara op te doen? Laat je wimpers verven! Zo zie je er elke dag perfect uit.
Je kunt ook je wimpers laten verven als onderdeel van je bruidsmakeup. Combineer het met een wimperlift voor een echt dramatische oogopslag. Ga gezellig met je getuigen of bruidsmeisje voor een duo gezichtsbehandeling. De huidtherapeut kan je ook helpen om voor de grote dag je rimpels of littekens te verminderen. Zo zie je er op de dag van je leven perfect uit.

 

hoe werkt wimpers verven eigenlijk?

Het verven van je wimpers werkt eigenlijk hetzelfde als het verven van je haar. Er wordt zelfs een vergelijkbare verf voor gebruikt. De wimper en wenkbrauwverf is echter zo aangepast dat het veilig is om rondom je ogen te gebruiken. Door je wimpers te verven krijgt je niet meer of dikkere wimpers, maar je wimpers kleuren donkerder tot in de punten. Daardoor vallen ze meer op, lijken ze langer en omlijnen je wimpers je ogen beter. Het resultaat is een intensere oogopslag.

 

Waarom zou je je wimpers en wenkbrauwen verven?

Als je je wimpers verft, bespaar je jezelf veel tijd. Je hoeft niet elke ochtend je mascara aan te brengen, die je vervolgens aan het einde van de dag weer weg moet halen. Bovendien kan mascara klonteren en kunnen je wimperharen aan elkaar gaan plakken, want er niet mooi uitziet. Door de verf zijn je wimpers duidelijker te zien en lijken ze langer. Bijkomend voordeel is dat de wimper verf niet uitloopt als je natregent of moet huilen. Je krijgt dus geen pandaogen, zoals je bij mascara wel hebt. Je wenkbrauwen zijn belangrijk om je emotie te laten zien en daarnaast versterken ze je blik. Door je wenkbrauwen te verven hoef je niet aan de slag met een wenkbrauwpotlood, terwijl je wenkbrauwen toch duidelijk te zien zijn. Vooral als je lichtgekleurde haren hebt, zorgt het verven van je wimpers en wenkbrauwen voor een groot verschil.

 

Wimpers laten verven of zelf doen?

In principe kan je je wimpers zelf verven. Bij de drogist zijn hiervoor speciale kits verkrijgbaar. Maar zelf je wimpers verven is een heel gedoe. Omdat je natuurlijk vlak bij je ogen aan het werk gaat, wil je ze dichthouden om te voorkomen dat er verf in je ogen komt. Maar met je ogen dicht kan je niet zien wat je doet en of je wel echt al je wimpers hebt geverfd. Kortom, gedoe. Het zijn wel je ogen die je niet wil beschadigen. Door je wimpers te laten verven door de schoonheidsspecialist krijg je een mooier resultaat. Bovendien zit niet je halve badkamer onder de verf. Door zelf je wimpers te verven bespaar je kosten, maar het resultaat is de extra kosten echt waard.

 

Wimpers verven door schoonheidsspecialiste

Als je je wimpers laat verven door de schoonheidsspecialiste dan kun je beter geen lenzen dragen. Dat kan voor irritatie zorgen. Bovendien moeten je wimpers schoon zijn, dus doe geen mascara op voordat je naar de schoonheidssalon gaat. De verf heeft ongeveer 24 uur nodig om goed aan je wimpers te hechten. In deze tijd kun je het beste je gezicht droog houden en geen make-up remover gebruiken. De schoonheidsspecialiste zal goed naar je ogen, haarkleur en huidskleur kijken om de beste kleur voor je wimpers te bepalen. Zo ziet de wimper verf er natuurlijker uit. Voor een optimaal effect laat je ook je onderwimpers verven. Laat je informeren over de prijs van het wimper verven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak voor jezelf een foto van je wimpers voor en na het verven, zodat je het verschil duidelijk kan zien.

 

Hoe vaak moet je je wimpers verven?

Het verven van wimpers wordt wel eens permanente make-up genoemd, maar dat is niet helemaal juist. Je wimpels vallen van nature uit, waarna er weer nieuwe wimpers groeien die natuurlijk niet geverfd zijn. Bovendien zal de verf na verloop van tijd vervagen. Gemiddeld blijft de wimperverf ongeveer een maand zitten. Daarna is het weer tijd voor een nieuwe behandeling.

 

Wimpers verven en krullen

Veel mascara’s zorgen niet alleen voor kleur in je wimpers, maar ook voor extra dikte en een krul. Wimperverf doet dat niet. Voor een indrukwekkende blik kun je daarom je geverfde wimpers krullen met een wimperkruller. Dan lijken ze langer en maken ze meer indruk. De schoonheidsspecialiste kan ook je wimpers krullen en verven of een wimperlift doen. Met siliconen worden je wimpers gelift, waardoor ze nog langer lijken. Door een wimperlift en verven te combineren krijg je het effect van valse wimpers, zonder valse wimpers te gebruiken en met een natuurlijkere uitstraling. Het effect van een wimperlift blijft tot wel acht weken zichtbaar. Als je je wimpers laat verven na een lash lift, zul je versteld staan van de verandering in je blik. En je hebt geen kruller of mascara meer nodig, als je je wimpers laat verven en krullen bij de schoonheidsspecialiste. Je

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778