Wimpers laten liften, krullen en verven
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Wimpers laten liften, krullen en verven

 

Het is extra vrouwelijk en elegant om met lange wimpers voor de dag te komen, waardoor je ogen extra opvallen. Hiervoor kun je uiteraard mascara en andere soorten make-up gebruiken, waardoor de nadruk wordt gelegd op de lengte van de wimpers. Echter, er zijn ook andere manieren om jouw wimpers meer naar voren te laten komen. Zo kun je kiezen voor een wimper lash lift, waardoor de natuurlijke wimpers vanaf de wortel permanent gekruld worden en optisch langer lijken. Je kunt daarnaast ook je wimpers laten verven, wat ze meer laat opvallen en je ogen een stuk sprekender maakt. Hoe gaat dit liften, krullen en verven van je wimpers precies in zijn werking en met welk prijskaartje moet je rekening houden?

Je wimpers laten liften

Je wimpers natuurlijk krullen en liften kan door een wimper lash lift, ook wel een LVL (Lash Volume Lift) wimperlift genoemd. Een wimperlifting is een behandeling waarbij siliconen pads op de oogleden worden geplaatst. Vervolgens kunnen de wimpers door middel van een speciale vloeistof zorgvuldig over de pads geplaatst worden, waardoor de wimpers krullen. Om de wimpers in deze vorm te houden, wordt een fixeergel aangebracht. Elke wimperhaar wordt tijdens deze gezichtsbehandeling meegenomen.

Op deze manier kan een permanente krul gecreëerd worden voor tot wel acht weken lang. Door een wimperlift kunnen je wimpers vanaf de wortel gelift worden, waarbij geen wimperkrultang of rollers gebruikt hoeven te worden. Dit zorgt er ook voor dat er geen schade aan de wimpers zal ontstaan. Tevens hoef je zo geen nepwimpers of wimper extensions te gebruiken, aangezien je natuurlijke wimpers in een mooie krulvorm zijn gebracht en dit effect bewerkstelligen. De wimpers lijken langer en er is bijna geen verdere verzorging meer nodig. Zo is het verschil van een wimperlifting voor en na de behandeling aanzienlijk aanwezig!

Overigens kun je na minimaal 24 uur na de wimper lift gewoon douchen, sporten en zwemmen, aangezien de behandeling tegen al dit soort activiteiten bestand is. Door je wimpers tegelijkertijd te laten liften en verven wordt zelfs het opdoen van mascara verleden tijd.

Het verschil met een traditioneel permanent

Je kunt je wimpers ook laten krullen door een traditioneel permanent te nemen. Hierbij worden je wimpers vooral rond gemaakt wat eveneens zorgt voor een permanente krul in je wimpers. Echter, een wimper lash lift zorgt er daarentegen voor dat er meer volume wordt gecreëerd in de gekrulde wimpers en lift ze letterlijk meer omhoog. Doordat de wimperharen zo meer omhoog komen, lijkt het ook alsof je dikkere wimpers hebt. Hierdoor wordt het effect van de lift gemaximaliseerd en wordt zowel de vorm als de lengte van je wimpers versterkt.

Je wimpers laten verven

Wil je naast een perfecte krul ook een perfecte kleur? Laat dan jouw wimpers verven en liften! Door je wimpers te laten verven na een lash lift worden ze voorzien van de perfecte vorm én kleur, waardoor jij elke dag met stralende ogen de deur uit kunt gaan. De verf blijft gemiddeld vijf weken goed en doordat vaak voor zwart wordt gekozen, blijft de kleur extra lang goed zitten. De verf wordt strak tegen de huidrand aangebracht, waardoor de hele wimper van een mooi kleurtje wordt voorzien. Het kan overigens ook in combinatie met mascara gebruikt worden en zorgt voor een natuurlijk effect in combinatie met je wimpers liften. Zo wordt de aandacht ook verplaatst naar je ogen van rimpels onder je ogen.

De prijs van wimpers krullen en verven

Het combineren van een wimperlift met verven zorgt voor een aantrekkelijke deal in het perfectioneren van jouw wimpers. De wimperlifting prijs inclusief verven bedraagt gemiddeld 62,50 euro voor een behandeling van ongeveer een uur. De prijs van enkel een wimperlifting ligt iets lager, rond de 45 euro, en de behandeling duurt dan ongeveer 45 minuten. Alleen je wimpers verven duurt ongeveer 15 minuten en kost gemiddeld 17,50 euro. Door tegelijkertijd een LVL wimperlifting uit te voeren en je wimpers te laten verven ben je dus goedkoper en voordeliger uit met een maximaal effect!

Het is overigens ook mogelijk om je pakket uit te breiden door het epileren en verven van je wenkbrauwen tegelijkertijd uit te laten voeren.  Wanneer je deze activiteiten combineert in een duo gezichtsbehandeling, zal de wimpers liften prijs wel wat stijgen, maar het zorgt er daarentegen voor dat je een meer compleet beeld creëert en jouw ogen nog sprekender worden. Ook versterkt dit het effect bij bijvoorbeeld bruidsmake-up.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp chat