Microdermabrasie huidverbeterende behandeling - Maak nu een afspraak!
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Microdermabrasie


Microdermabrasie een top behandeling

Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij Utrechtse Schoonheid omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

 

Wat is microdermabrasie eigenlijk?

Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein + derm=huid  + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken (het micro aspect). Dit laatste gebeurt wel met de medische variant dermabrasie. Het slijpen, ook wel ‘peelen’ genoemd, van de huid gebeurt met kristallen van aluminiumoxide. Een misverstand is dat microdermabrasie een onaangename behandeling is. Omdat het op microniveau plaatsvindt is het tegengestelde juist het geval: het is een aangename behandeling, die nog effect heeft ook!

 

Welk effect heeft microdermabrasie op de huid?

Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone peeling. Peelen is belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat onze levende cellaag kan groeien. Deze groei zorgt ervoor dat we rimpels eigenlijk van binnenuit opvullen. Met de juiste microdermabrasie apparatuur kan bijna elk huidprobleem worden opgelost.

 

U kunt kiezen uit verschillende microdermabrasiebehandelingen

Het beste is om een kuur behandeling te ondergaan. Een kuurbehandeling bestaat uit zes kuren.
Ook is het mogelijk om één behandeling te ondergaan.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778