Advanced – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat jouw beautywensen ook zijn. Want ik help je graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!

Je Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis en het Theeritueel. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden.

Kies je eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op jouw mood en huidtype.
Jouw keuze tijdens het theeritueel laat je meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt jouw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.

Wat houdt de behandeling in

Een unieke kennismakingsbehandeling waarin Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. Na de East Meets West huidanalyse en een heerlijke theeritueel word je ondergedompeld in de wereld van Cenzaa. Je ervaart een weldadige geurreis, beleeft het bijzondere welkomsritueel en een ontstressende Cenzaa massage, terwijl er gelijktijdig aan huidverbetering wordt gewerkt.

 • Uitgebreide East meets West huidanalyse
 • Vochtanalyse van de huid
 • Reiniging van de huid
 • Dieptereiniging afgestemd op jouw huidtype
 • Uitreningen van onzuiverheden
 • masker en massage
 • Afsluitende verzorging

  Enthousiast geworden?
  Maak een afspraak

  Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
  We zien je graag in de salon.


  WhatsApp +31682437778