Schoonheidsbehandeling gezicht – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Schoonheidsbehandeling gezicht


Schoonheidsbehandelingen voor je gezicht

Utrechtse Schoonheid heeft verschillende schoonheidsbehandelingen voor je gezicht. Van een heerlijk ontspannende behandeling tot een huidverbeterende behandeling. Ook bij verschillende huidproblemen zoals rimpels, acné en rosacea kan een schoonheidsbehandeling voor je gezicht uitkomst bieden. Maar welke schoonheidsbehandelingen zijn er eigenlijk en wat zijn de voordelen van deze behandelingen?

Onze schoonheidsbehandelingen

Er zijn verschillende schoonheidsbehandelingen voor je gezicht. Je kan zelf een behandeling kiezen, maar het is beter om advies te vragen aan de schoonheidsspecialist. Door middel van een huidanalyse kan hij of zij namelijk bepalen wat de beste schoonheidsbehandeling is voor jouw gezicht en waarmee je de beste resultaten behaalt.

Massage

Een massage is een heerlijk moment van ontspanning. Bovendien stimuleert en verbetert een massage de doorbloeding van de huid van je gezicht. Daarnaast kan een intensieve massage verklevingen losmaken. Je huid verjongt en wordt soepeler. Door een massage en schoonheidsbehandeling te combineren zie je snel resultaat en huidverbetering.

Dermapen behandelingen

Bij een behandeling met een Dermapen worden minuscule naaldjes over je gezicht gehaald. Hierdoor ontstaan hele kleine gaatjes in de huid die je met het blote oog niet kunt zien. Door de gaatjes kan je huid veel beter verzorgende en voedende stoffen opnemen. De Dermapen behandeling wordt dan ook opgevolgd door het aanbrengen van een voedende crème. Bovendien wordt je huid gestimuleerd om te vernieuwen.

Peeling

Bij een peeling wordt de bovenste laag van je huid losgemaakt. Bij een fruitzuurpeeling wordt bijvoorbeeld fruitzuur gebruikt op de huidlaag los te maken. Bij microdermabrasie worden microkristallen op je huid geblazen die de huidlaag losmaken. De dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden zo verwijderd, waardoor jouw huid nieuwe cellen gaat aanmaken. Bovendien zorgt een fruitszuurpeeling ervoor dat je huid zachter wordt en het strakker uitziet.

Duo schoonheidsbehandeling

Een schoonheidsbehandeling is natuurlijk ook een lekker moment voor jezelf. Het is daarom ook leuk om de ervaring te delen met een vriendin. Met een duo behandeling in de schoonheidssalon krijgen jij en je vriendin dezelfde behandeling. Een schoonheidsbehandeling voor 2 personen kan bijvoorbeeld bestaan uit een ontspannende massage en een reinigende behandeling. Zo hebben jullie een gezellig uitje met elkaar en lopen jullie samen naar buiten met een stralende, gezonde huid. Combineer de duo behandeling van de schoonheidsbehandeling bijvoorbeeld met een lekkere lunch voor een topdag.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778