Rimpels onder ogen ? – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Rimpels onder ogen


Wat te doen tegen rimpels onder de ogen?

Rimpels onder de ogen laten je er moe en ouder uitzien. Door de huid onder je ogen strakker te maken krijg jij snel weer een jonger en stralend uiterlijk.

Professionele behandelingen om rimpels onder de ogen te behandelen

Als je rimpels onder je ogen hebt, dan heeft de huidtherapeut gezichtsbehandelingen om deze te verhelpen. Je kan al beginnen als je de eerste rimpel onder je oog hebt gespot. De huid onder en rond de ogen is erg dun, dus het is belangrijk dat de behandeling hierop wordt aangepast. Bij Utrechtse Schoonheid kiezen we altijd een passende behandeling bij jouw huid. De rimpels onder je ogen opvullen met fillers is niet per se nodig, zeker niet in het beginstadium van de rimpels. Er zijn meer methodes voor huidverbetering om de huid onder de ogen te verjongen, zodat de rimpels onder de ogen vanzelf verminderen. Wij leggen er een paar voor je uit.

Microneedling tegen droogtelijntjes onder de ogen

Bij Utrechtse Schoonheid doen we microneedling met een dermapen. In deze pen zitten hele kleine naaldjes. Door met deze pen over de huid te gaan, wordt de huid licht beschadigd. Je lichaam wil de beschadigingen herstellen. Hiervoor gaat de huid collageen- en elastinevezels aanmaken. Zo wordt je huid weer soepeler en elastischer. Microneedling help ook goed tegen droogtelijntjes onder de ogen. Een droge huid onder de ogen veroorzaakt rimpels. Hydrateren is dus een deel van de oplossing. Zeker als je na de microneedling de huid behandelt met een goede hydraterende crème, kan je huid optimaal herstellen en kan jij de lintjes onder de ogen verminderen.

Fruitzuurpeeling tegen rimpels onder de ogen

Een fruitzuurpeeling is een chemische peeling die wordt uitgevoerd met fruitzuren. Het zuur lost de dode huidcellen in de buitenste huidlaag op. Hierdoor wordt je huid zachter en egaler. Fijne rimpels onder de ogen worden hiermee verminderd. De huid wordt elastischer en gehydrateerd. Een chemische peeling wordt voor veel huidproblemen ingezet. Voor elk huidprobleem is een aparte behandeling beschikbaar met andere zuren. Met een fruitzuurpeeling rondom de ogen kan je de wallen en rimpels onder de ogen verwijderen.

Rimpels onder de ogen camoufleren

Rimpels onder de ogen camoufleren met make-up is niet eenvoudig. Als je te veel make-up gebruikt, kan je de rimpels juist zichtbaarder maken, omdat je make-up op kan hopen in de lijnen onder de ogen. Als je ouder wordt, kan je juist beter minder make-up gebruiken dan meer make-up. De huidtherapeut kan je adviseren hoe je de make-up het beste kan gebruiken. Een goede foundation is erg geschikt om de wallen onder je ogen te camoufleren, waardoor je er minder moe uitziet.

Hoe kies je de juiste behandeling voor rimpels onder de ogen?

De huidtherapeut kiest niet zomaar een behandeling om je oogrimpels te verminderen. Hiervoor wordt eerst een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd. Door middel van een DNA-analyse wordt er bepaald wat voor huid je hebt en hoe groot jouw kans is om rimpels bij de ogen te krijgen. Ook kan als jouw huidtype bekend is, besloten worden op welke behandeling de huid het beste zal reageren. Daarna zal de huidtherapeut jouw rimpels onder de ogen behandelen met de meest geschikte rimpelbehandeling voor het grootste effect.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778