Pigmentvlekken – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Een vlekkeloos gelaat

Heb jij last van donkere vlekjes in je gezicht? Dan heb je waarschijnlijk last van pigmentvlekken of hyperpigmentatie. Het kan je huid flink ontsieren. Je kunt je pigmentvlekken met make-up bedekken, maar ik kan helpen om de hyperpigmentatie blijvend te verwijderen.

De behandeling tegen pigmentvlekken verschilt per persoon en per huid. Daarom begin ik altijd met een huidscan waarmee ik je huid en hyperpigmentatie kan beoordelen. Aan de hand van de huidscan starten we met een behandeling op maat om de pigmentvlekken te verminderen en uiteindelijk te verwijderen.

Oorzaken van pigmentvlekken

Hyperpigmentatie heeft verschillende oorzaken, zoals uv-straling, hormonen, ontstekingen of vervuiling. Wanneer je huid aan deze factoren wordt blootgesteld, gaat deze melanine produceren. Soms wordt dit proces verstoord, waardoor er pigmentvlekken ontstaan.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon met een spf en een petje of hoed. Ook je huidverzorging is belangrijk: kies liever voor parfumvrije producten die je huid niet irriteren. Maar zelfs met de juiste verzorging kunnen de vlekken ontstaan. Ik kan je helpen en adviseren.

De aanpak van pigmentvlekken

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van hyperpigmentatie. Ik ga altijd voorzichtig te werk, om de huid echt te kunnen verbeteren in plaats van de hyperpigmentatie te verergeren. Daarbij staat een persoonlijke aanpak voorop. Iedere huid is uniek en moet anders behandeld worden. Ik kijk daarom niet alleen naar de pigmentvlekken, maar ook naar de algehele conditie van je huid. Op basis hiervan stel ik een behandelplan op. Zo krijgt jouw huid de hoogste aandacht.

Afspraak inplannen

Tijdens de behandeling staat jouw persoonlijke behandelplan centraal. Daarom begin ik iedere behandeling altijd met een huidscan, waarmee ik je huid en hyperpigmentatie in kaart breng. Samen kijken we naar wat je wensen zijn en hoe we jouw huid het beste kunnen verbeteren. Hyperpigmentatie is namelijk op verschillende manieren te behandelen, bijvoorbeeld met de Dermapen Microneedling behandeling of met microdermabrasie. Daarnaast is het mogelijk om behandelingen te combineren voor een optimaal resultaat. Tijdens de behandelingen krijg je ook advies over je huidverzorging thuis, zodat je snel van je pigmentvlekken af bent.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp chat