Over mij – Utrechtse Schoonheid

Over mij

2016 was een heftig jaar!
Waardoor ik een soort oerkracht bij mijzelf ontdekte en besloot om met volle 100% voor de mijn eigen onderneming te gaan.

In het voorjaar van 2017 ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart.

Het jaar waarin alles veranderde.

In maart 2016 had ik mij ingeschreven voor de opleiding als schoonheidsspecialiste en ik kon niet wachten tot ik in september met de opleiding mocht beginnen.

Ik wist niet dat, dat jaar zo’n heftig jaar zou worden. In juni werd er tegen ons verteld dat mijn lieve moeder ongeneeslijk ziek was en binnen drie maanden waren wij haar kwijt.

Door het verlies van mijn moeder kwam er wel een soort oerkracht bij mij naar boven.
Dat ik alles op alles ging zetten om er een succes van te maken.
Ik wilde mij echt bewijzen tegenover mijzelf maar ook tegenover mijn moeder..

Mijn vader is altijd een inspiratiebron geweest voor mij. Al voordat ik geboren was, hebben mijn ouders samen keihard gewerkt om een goedlopend bedrijf op te bouwen.
Ik heb altijd gezien hoe hard mijn vader werkte en welke voordelen er aan zijn mooie bedrijf zat.
Toen ik klein was zei ik tegen iedereen als ik later groot ben heb ik ook een eigen bedrijf.

Alleen wist ik heel lang niet waarin en waar mijn passie zat totdat ik de opleiding op internet van Beauty academy eye for you tegen kwam.

Toen was het zover

In april 2017 ontving ik mijn eerste klanten in de salon. Dat jaar was echt een ontdekkingsreis voor mij.

Ik ontdekte al vrij snel dat ik heel erg gepassioneerd was van huidproblemen. Hier ben ik dan ook direct een merk voor gaan zoeken. Uiteindelijk bij Cenzaa uitgekomen.
Op de beauty beurs stonden hun met een stand en ik was direct verkocht, door het gebruik van hoge werkstoffen in hun producten en omdat het een Nederlands bedrijf is.

Nu ik een merk had gevonden wat bij mij paste ben ik ook direct meer trainingen gaan volgen op het gebied van huid verbetering.
Zo heb ik trainingen gevolg voor o.a pigmentatie, rosacea, couperose, acne en huidveroudering en als neusje op de zalm heb ik de microneelde training van dermapen afgerond.

In het begin werkte ik twee dagen in de salon en de andere dagen als tandartsassistente tot het op een gegeven moment niet meer te combineren was.

Ze zeggen weleens het sluiten van deuren open andere deuren dit was bij mij echt zo. In 2019 kwam namelijk Tinka Macco met haar kapsalon bij Utrechte Schoonheid in het pand.

Maak nu een afspraak en kom snel langs voor een behandeling of consult

De arts is pas de laatste stap.

De reden dat ik huidverbetering zo leuk ben gaan vinden is omdat ik zie dat er heel veel te verbeteren is aan de huid zonder dat je naar een arts hoeft.
Er is namelijk al zoveel op te lossen op natuurlijke wijze dan direct cortisonen op je huid te smeren of te gaan snijden of een spuitje te zetten in het gezicht.

Wist je dat artsen maar zeven tot acht weken onderwijs krijgen over huidproblemen.
Terwijl huidspecialisten er zo’n gemiddeld twee tot vier jaar over doen en gedurende hun carrière iedere keer weer bijscholen.

Toen ik hoorde dat artsen zo weinig les kregen over de huid was mijn motto dan ook om mensen bewust te maken wat er allemaal nog meer kan op het gebied van huidproblemen.

Zo, wat een zware kost he 😉

Tijd voor iets luchtigers.

Mensen die mij goed kennen weten namelijk dat ik alles vol overgave doe. Maar dat ik ook heerlijk kan genieten van het leven. Ik hou ervan om op vakantie te gaan zowel lekker liggen op het strand (onder de parasol) als een actieve vakantie om te gaan skiën.

Samen met mijn man Marco kunnen we ook genieten van heerlijk uit eten te gaan met een goede fles rode of witte wijn.

Hierbij nog een paar weetjes over mij:

  • Geboren op 30 april wat vroeger Koninginnedag was en ik echt heel boos was toen het veranderd werd naar 27 april omdat ik dan nooit meer vrij was op mijn verjaardag.Het nu heerlijk vind dat het geen bijzondere dag meer is en gewoon uiten kan om mijn verjaardag te vieren.
  • Geboren met een hemangioom op mijn neus en daar ben ik voor geopereerd op mijn vierde, zevende en 17 jarige leeftijd.Het word ook wel aardbeienvlek of frambozenvlek genoemd. Er is alleen nog een klein litteken te zien op het puntje van mijn neus.
  • Je mij wakker kunt maken voor dunking Donuts het liefst koop ik een doosje van zes om gedurende dag het op te eten.Meer dan twee dagen te laten staan lukt echt niet.
  • Ben geboren in Utrecht en dat is precies de plek waar de salon nu zit. De behandelkamer was de slaapkamer van mijn ouders en waar ik ook ter wereld ben gekomen.
WhatsApp +31682437778