Workshop – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Make-up workshop

Niets is heerlijker dan in de ochtend je beautycase met make-up tevoorschijn toveren en aan de slag gaan met je mascara, oogschaduwpenseel en een glanzende of matte lipstick. Jezelf opmaken betekent eindeloos variëren. Op een doordeweekse dag houden de meeste vrouwen het bij een neutrale look en worden enkel basisproducten gebruikt. Tijdens feesten en andere bijzondere gelegenheden komen ook de make up trends aan bod. Wil jij jezelf een keer anders leren opmaken en je look veranderen? Een make-up workshop bij Utrechtse Schoonheid leert je de fijne kneepjes van het vak en geeft antwoord op al je vragen op het gebied van make-up!

Een antwoord op al je vragen

Tijdens een make-up workshop van Utrechtse Schoonheid leer je echt alles over make-up. Hoe breng je een foundation het beste aan? Hoe accentueer ik mijn ogen, waardoor ze nog groter lijken? Hoe houd ik mijn wimpers de hele dag mooi gekruld? Dit en meer komt allemaal aan bod tijdens de make-up workshop van Utrechtse Schoonheid . Alledaagse tips & tricks, maar ook feestmake-up en speciale technieken leer je tijdens een gezellige middag. Na een ochtend of middag vol make-up feitjes weet jij in de toekomst als geen ander hoe je jouw gezicht nog meer kunt laten spreken en je sterkste punten kunt accentueren!

Een perfect cadeau

Een make-up workshop van Utrechtse Schoonheid is niet alleen ontzettend leerzaam, maar ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Verras je vriendinnen met een middagje make-up, organiseer een vrijgezellenfeest of verwen je moeder met een bijzondere make-upsessie. Meer weten over het volgen van een make-up workshop? Neem dan nu contact met ons op en laat je verrassen door een beautymiddag op maat.

Aanmelden kan via de mail info@utrechtseschoonheid.nl of via de facebook pagina.

  Enthousiast geworden?
  Maak een afspraak

  Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
  We zien je graag in de salon.


  Salon tijdelijk gesloten

  De salon is tot eind april gesloten wegens zwangerschapsverlof.

  Online afspraken kunnen wel alvast ingepland worden. De webshop blijft open.

  Bedankt voor uw begrip!

  This will close in 0 seconds

  WhatsApp +31682437778