Kosten pigmentvlekken verwijderen – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Kosten pigmentvlekken verwijderen


Wat gaat het kosten om pigmentvlekken te verwijderen?

Als je ouder wordt, krijg je vaak pigmentvlekken op je armen, handen, gezicht en décolleté. Daarom worden deze vlekken ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Als je van je pigmentvlekken af wil, dan heeft de schoonheidsspecialist of dermatoloog verschillende behandelingen om uit te kiezen. Een microneedling behandeling, een fruitzuurpeeling of microdermabrasie behoren tot de mogelijkheden. Maar wat kost het eigenlijk om je pigmentvlekken te verwijderen?

Behandelingen om pigmentvlekken te verwijderen

Voordat we jouw behandeling beginnen, voeren we eerst een huidanalyse uit om vast te stellen wat de beste handeling is voor jouw pigmentvlekken. De meeste behandelingen tegen pigmentvlekken stimuleren je huid om nieuwe cellen aan te maken en de cellen met te veel pigment af te stoten. Op die manier worden je pigmentvlekken steeds minder zichtbaar tot ze uiteindelijk verdwijnen. Na het opstellen van een behandelplan informeren we je ook over de kosten om de pigmentvlekken te verwijderen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. We geven een paar voorbeelden.

Dermapen

Met de Dermapen geven we je een microneedling behandeling. De Dermapen maakt met minuscule naaldjes kleine gaatjes is jouw huid. Hierdoor kunnen verzorgende producten dieper in je huid opgenomen worden. Ook wordt je huid gestimuleerd om te herstellen en nieuwe huidcellen aan te maken. De oude cellen met te veel pigment wordt zo afgestoten en vervangen door nieuwe cellen met een normale hoeveelheid pigment. Hierdoor verdwijnen je pigmentvlekken. De Dermapen is ook een goede rimpelbehandeling.

Peeling

Er zijn verschillende peelings mogelijk om je pigmentvlekken te verwijderen, bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling of een mela peeling. Bij een peeling wordt een vloeistof op je huid aangebracht, waardoor de bovenste huidlaag loskomt. Dit stimuleert je huid om nieuwe cellen aan te maken. Zo worden de cellen met te veel pigment afgestoten en vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Welke peeling het beste is voor jou is afhankelijk van jouw huidtype en de pigmentvlekken. De huidspecialist kan je adviseren welke peeling het beste is.

Microdermabrasie

Microdermabrasie doet eigenlijk hetzelfde als een peeling maar op een andere manier. Bij microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag afgeslepen door microkristallen tegen je huid aan te blazen. De behandeling haalt de dode huidcellen weg en stimuleert de doorbloeding van je huid. Daardoor wordt je huid gladder en worden er meer nieuwe huidcellen aangemaakt. Het resultaat is een zachte en jonger uitziende huid met minder of zelfs zonder pigmentvlekken. Microdermabrasie werkt ook goed tegen andere tekenen van huidveroudering.

Pigmentvlekken verwijderen: de kosten

Wat de kosten zijn om jouw pigmentvlekken te verwijderen is allereerst afhankelijk van de gekozen behandeling. Daarnaast bepaalt de ernst van de pigmentvlekken hoe vaak een behandeling herhaald moet worden voor een optimaal resultaat. Hoe vaker de behandeling nodig is, hoe hoger de kosten uiteindelijk zullen zijn. Voordat we met een behandeling begonnen, zullen we een behandelplan opstellen. Hierin staat welke behandelingen we adviseren, hoe veel behandelingen er naar verwachting nodig zijn. Daarbij maken we een offerte voor de totale behandeling. Voor onze kosten per behandeling verwijzen we u graag naar onze prijslijst.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778