huidverbetering? – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

huidverbetering


Een stralend gezicht door huidverbetering!

Een mooie huid is wenselijk, want het is immers het eerste waar men naar kijkt als je mensen ontmoet. Helaas is enkel met een crème smeren soms niet genoeg en is een egale en gladde huid niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar gelukkig valt hier wel het een en ander aan te doen dankzij huidverbeterende behandelingen. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan microdermabrasie, chemische peeling tegen acne of pigmentvlekken of fruitzuur peeling. Dergelijke behandelingen gaan huidproblemen zoals dofheid, vaalheid, rimpeltjes, lijntjes en acne tegen. Maar ook als je bijvoorbeeld teveel (onbeschermd) in de zon hebt gezeten en/of een vochtarme huid hebt, kan een goede behandeling ter huidverbetering nooit kwaad!

Chemische of fruitzuur peeling: huidverbetering voor doffe en grauwe huid

Een chemische of fruitzuur behandeling is zeer doeltreffend als je een grauwe huid hebt en kan de perfecte aanvulling zijn op je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Met behulp van fruitzuren wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Je kunt dus je huid verbeteren in het gezicht, waardoor de huid er steviger, soepeler en jonger uit komt te zien. Daarnaast kan een chemische peeling ook helpen bij de behandeling van verschillende soorten acne of andere onzuiverheden. Als je last hebt van verstopte poriën, pigmentvlekken of fijne lijntjes, dan zorgt een fruitzuur peeling ervoor dat dode, doffe huidcellen snel worden afgestoten en dat er plaats wordt gemaakt voor nieuwe, gezonde huidcellen. Er bestaan trouwens verschillende soorten fruitzuren en chemische peelings, afhankelijk van jouw huidtype en -problemen. AHA’s (afkorting voor Alpha Hydroxy Acid) zijn in water oplosbaar en werken goed op het huidoppervlak. Voorbeelden van AHA’s zijn glycolzuur en melkzuur (lactic acid). BHA’s zijn in vet oplosbaar en dringen tot diep in de poriën en een veelgebruikte BHA voor huidverbetering is salicylzuur.

Microdermabrasie: rijpe huid verbeteren

Ook microdermabrasie is een populaire behandeling ter huidverbetering. Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. De huid wordt dan licht vacuüm gezogen, terwijl er mini-aluminiumkristallen op de huid geblazen worden. Deze kristalletjes polijsten als het ware de huid en schuren dus de dode huidcellen weg. Je kunt het als een intensieve, oppeppende behandeling zien om je huid te verbeteren. Je poriën worden verkleind en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen dankzij een microdermabrasie behandeling. Microdermabrasie is net als chemische of fruitzuur peeling ook geschikt voor de doffe en futloze huid, want je krijgt er een gezonde glans en een mooiere teint van. Daarnaast kun je het ook ter behandeling van acne littekens of om huidveroudering tegen te gaan.

Betrouwbare huidverbetering behandeling op maat!

Afhankelijk van jouw huid is er dus altijd wel een geschikte huidverbeterende behandeling. Het is wel belangrijk dat je je goed laat adviseren door een professionele huidspecialist. Je bent dan bij Utrechtse Schoonheid aan het juiste adres! Deze salon is – zoals de naam al doet vernoemen – gevestigd in Utrecht, waar eigenaresse Annelies van den Berg er alles aan doet om samen met jou een oplossing te zoeken voor jouw huidproblemen. De aanpak is altijd persoonlijk, want iedere huid is natuurlijk weer anders. Daarom wordt er eerst een uitgebreide huidanalyse gedaan, zodat duidelijk wordt waar jouw huid behoefte aan heeft en om te bepalen wat de beste huidverbeterende behandeling voor jou is. Je kunt trouwens ook bij Utrechtse Schoonheid terecht als je niet per se een behandeling gericht op huidverbetering zoekt. Dus ook als je geen last hebt van acne littekens, rosacea of pigment vlekken, maar gewoon lekker een ontspannende wellness gezichtsbehandeling wil, ben je hier aan het juiste adres!

  Enthousiast geworden?
  Maak een afspraak

  Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
  We zien je graag in de salon.


  Salon tijdelijk gesloten

  De salon is tot eind april gesloten wegens zwangerschapsverlof.

  Online afspraken kunnen wel alvast ingepland worden. De webshop blijft open.

  Bedankt voor uw begrip!

  This will close in 0 seconds

  WhatsApp +31682437778