Gezichtsbehandeling mannen – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Gezichtsbehandeling mannen


Een gezichtsbehandeling voor mannen

Bij een schoonheidsspecialist denken veel mensen vooral al behandelingen voor vrouwen. Maar waarom eigenlijk? Mannen willen er ook verzorgd en gezond uitzien en een gezichtsbehandeling kan daarbij helpen. Toch is een gezichtsbehandeling voor mannen anders dan een gezichtsbehandeling voor vrouwen.

Wat is er anders aan een gezichtsbehandeling bij mannen?

De huid van mannen en vrouwen verschilt. De huid van een man is gemiddeld zo’n twintig procent dikker, waardoor de bloedvaten dieper liggen. Ook maakt de talgklieren van een man meer talg aan. Daarnaast scheren de meeste mannen zich, waardoor irritatie aan de huid ontstaat en heeft een man sneller last van ingegroeide haartjes in het gezicht. Mannen hebben dus een andere gezichtsbehandeling nodig dan vrouwen, want ze lopen tegen andere huidproblemen aan. Een schoonheidsspecialist zal voor elke behandeling de huid beoordelen en zo de beste behandeling kiezen. Dat doet ze dus ook voordat ze bij mannen een gezichtsbehandeling begint.

Verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor mannen

In principe kunnen gezichtsbehandelingen die bij vrouwen worden uitgevoerd ook bij mannen worden gedaan. De behandeling moet echter wel afgestemd worden op het huidtype en de conditie van de huid. Vaak wordt ook niet gekozen voor een behandeling maar voor een combinatie van behandelingen voor huidverbetering. Bijvoorbeeld eerst een diepe reiniging gevolgd door een verzorgende behandeling. Wel houden de meeste mannen niet van een lange behandeling, dus wordt er voor een kortere behandeling gekozen. Maar als jij als man het wel heerlijk vindt om een uur op de stoel te liggen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, dan kan dat natuurlijk ook.

Verzorgingsproducten voor mannen

Om de verzorging van de schoonheidsspecialist thuis ook voort te zetten kan de schoonheidsspecialist je producten voor thuis adviseren. Met een goede gezichtsreiniger om ’s avonds het vuil van de dag van je gezicht af te wassen en een verzorgende crème voor ’s nachts of overdag help jij je huid gezond te blijven. Een soepel, zachte huid is ook voor mannen prettig en bovendien zorgt het ervoor dat je minder last hebt van rimpels onder de ogen en andere ouderdomsverschijnselen. Mannen hoeven echt niet meer de dagcrème van hun vriendin te pakken als ze hun huid willen verzorgen. Met speciale producten die zijn afgestemd op de mannenhuid zet je het goede resultaat van een gezichtsbehandeling voor mannen thuis voort.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778