Elleebana wimperlift – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Elleebana wimperlift


Een Elleebana wimperlift: wat is het?

Ben je niet van nature gezegend met een schitterende oogopslag en prachtige lange wimpers? Niet getreurd, want er zijn genoeg oplossingen om ook jouw wimpers veel beter zichtbaar te maken. En daar heb je geen valse wimpers voor nodig, bij een Elleebana wimperlift zijn je eigen wimpers voldoende. Zo maken jouw wimpers je bruidsmakeup helemaal af. Combineer jouw wimperlift met een behandeling voor huidverbetering of ga met een vriendin voor een duo gezichtsbehandeling. Zo hebben jullie een stralend uiterlijk met schitterende wimpers. Benieuwd hoe dat werkt? Lees snel verder.

 

Hoe werkt een Elleebana wimperlift?

Een Elleebana wimperlift krult je eigen wimpers omhoog. Door een siliconen schildje dat op de wimpers wordt aangebracht, krullen je wimpers omhoog en lijken ze langer. Bij de wimperlift zal de schoonheidsspecialist ook meteen je wimpers verven, waardoor ze nog duidelijker zichtbaar worden. Als je binnenkomt voor je afspraak, zal je eerst met de schoonheidsspecialiste praten. Ze legt je uit wat er gaat gebeuren. Als je allergisch bent voor pleisters of andere kwalen hebt die van belang kunnen zijn, is het belangrijk om dat tegen de schoonheidsspecialiste te zeggen. Dan kan ze er rekening mee houden. Een wimperlift is niet blijvend. Je wimperharen vallen namelijk uit en dan komen er nieuwe exemplaren voor in de plaats, die natuurlijk nog niet gelift zijn. Daarom wordt aangeraden om de Elleebana wimperlift elke zes weken te herhalen. Een Elleebana wimperlift is niet geschikt voor beschadigde wimpers. Als je wimpers beschadigd zijn, kan je het beste een aantal weken wachten tot ze weer zijn hersteld, Met een verzorgend wimperserum kan je het herstel van je wimpers versnellen.

 

Wat zijn de voordelen van een Elleebana wimperlift?

Het belangrijkste voordeel is dat je geen extensions nodig hebt voor een indrukwekkend oogopslag. Je eigen wimpers worden gelift, waardoor ze er indrukwekkender uitzien en meer opvallen. Je hebt dus ook niet de nadelen van extensions. Je kan na de behandeling bijna meteen lekker gaan zwemmen, douchen of sporten. Je wimper krult meteen vanaf de rand van je oog. Je hebt dus geen knik, zoals je bij een wimperkruller wel hebt. Daarnaast worden je wimpers tijdens de behandeling goed verzorgd en beschadigen ze niet. Je wimpers blijven dus gezond. Bovendien kan een wimperlift je veel tijd besparen. Je hoeft ’s ochtends niet meer met de wimperkruller aan de slag en je hebt geen mascara meer nodig. Tien minuten langer in je bed blijven liggen, wie wil dat nou niet?

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778