Couperose en rosacea – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Couperose en rosacea


Minder rood, meer jezelf!

Ik heb jarenlang last gehad van rode bultjes en opvallende adertjes in het gezicht. Het was een persoonlijke strijd die me dagelijks bezighield. Ik heb veel producten en behandelingen voor couperose en rosacea geprobeerd, maar zonder succes. Uiteindelijk vond ik de oplossing bij een professionele kliniek die een unieke aanpak hanteerde. Ik was ontzettend opgelucht toen ik binnen een paar weken duidelijke huidverbetering zag.

Mijn missie is om anderen met hetzelfde probleem te helpen. Daarom bied ik de beste service aan voor het behandelen van rode bultjes en ontsierende adertjes. Door mijn eigen ervaring kan ik vanuit een persoonlijk oogpunt mensen helpen. Heb je last van roodheid in het gezicht, harde rode bultjes, vochtophopingen of opvallende adertjes? Dan heb je misschien couperose of rosacea.

Ik weet als geen ander dat dit erg vervelend kan zijn. Daarom bied ik hoogwaardige behandelingen aan om jou te helpen. Samen gaan we roodheid tegen, door middel van huidverbetering op maat. Mét verzorgingsadvies, afgestemd op jouw huid. Zodat jij je niet langer hoeft te schamen voor je rode wangen, adertjes weg moet werken met make-up of pijn hebt bij het sporten.

Mag ik je helpen? Maak nu een afspraak en kom langs!

Oorzaken van couperose en rosacea

De roodheid ontstaat door een verzwakking van bloedvaten in het gezicht. Hierdoor worden rode vaatjes zichtbaar vlak onder de huid. De aandoening komt vaak voor op de wangen en de neus. Het is in principe niet schadelijk, maar het kan wel heel vervelend zijn en zelfs pijn doen, bijvoorbeeld tijdens fysieke inspanning.

De aanpak van couperose en rosacea

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van couperose en rosacea. Ik ga altijd voorzichtig te werk, om de huid echt te kunnen verbeteren in plaats van de roodheid te verergeren. Daarbij staat een persoonlijke aanpak voorop. Iedere huid is uniek en moet anders behandeld worden. Ik kijk daarom niet alleen naar de roodheid, maar ook naar de algehele conditie van je huid. Op basis hiervan stel ik een behandelplan op. Zo krijgt jouw huid de hoogste aandacht.

Afspraak inplannen

Iedere behandeling begint met een uitgebreide intake. Zie het als een kennismaking met je huid. Ik kijk naar de oorsprong en de ernst van de roodheid. Vervolgens maak ik een behandelplan op maat. Deze is volledig afgestemd op jouw huid. Aan de hand van dit behandelplan gaan we samen aan de slag om de couperose en/of rosacea te verminderen. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vooraf informeer ik je dan ook over de te verwachten resultaten. Daarnaast krijg je advies over de behandeling en nazorg thuis. Uiteindelijk zul je merken dat de roodheid verdwijnt en je huid verbetert!

Neem contact op om een afspraak te maken.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778