Bindweefselmassage tegen fronsrimpels – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Bindweefselmassage tegen fronsrimpels


Helpt een bindweefselmassage tegen fronsrimpels?

Fronsrimpels zorgen dat je er norser en ouder uiterlijk. Je kan van fronsrimpels zelfs hoofdpijn krijgen. Maar gelukkig kan je er iets aan doen zonder meteen naar de fillers of botox te moeten grijpen. Een diepe bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding van je huid, waardoor de structuur van je huid verbetert. Een gezichtsbehandeling met een bindweefselmassage zorgt zo direct voor huidverbetering. Ook kan je met een bindweefselmassage je fronsrimpel verminderen. Een bindweefselmassage kan je zelf doen, maar je hiervoor ook terecht bij een schoonheidsspecialist.

Wat is bindweefselmassage tegen fronsrimpels?

Een bindweefselmassage is een diepe massage die het bindweefsel in je huid activeert. De doorbloeding wordt verbeterd, waardoor je huidcellen meer zuurstof krijgen en afvalstoffen uit je huid worden afgevoerd. Ook kan je huid beter voedingsstoffen opnemen. Het is een intense, stevige massage, die niet alleen lichamelijk verkwikkend werkt maar ook geestelijk. Je kan een bindweefselmassage zelf uitvoeren. Hiervoor zijn op het internet verschillende tutorials te vinden. Maar je kan jezelf nooit zo intensief masseren als een ervaren schoonheidsspecialist. Deze weet beter welke delen van je gezicht op welke manier gemasseerd moeten worden om met de bindweefselmassage je fronsrimpel te verminderen. Een bindweefselmassage is ook zeer geschikt als gezichtsbehandeling voor mannen.

Hoe werkt een bindweefselmassage tegen mijn fronsrimpel?

Zoals gezegd verbetert de bindweefselmassage de doorbloeding van je huid. Hierdoor wordt je huid gestimuleerd om nieuw bindweefsel aan te maken. Ook worden verklevingen van je huid opgeheven. De aanmaak van nieuwe cellen wordt bevorderd en de structuur van je huid wordt beter. Daardoor verminderen rimpels en littekens en helpt het tegen huidveroudering. Ook je fronsrimpel wordt minder als je regelmatig het bindweefsel in je gezicht masseert of laat masseren. Na de bindweefselmassage zal de schoonheidsspecialist bovendien je gezicht behandelen met een verzorgende crème, die door de massage beter opgenomen zal worden.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp +31682437778