Antirimpelcreme – Utrechtse Schoonheid
Schoonheidssalon Utrechtse Schoonheid zoekt een ambiteuze, ervaren schoonheidsspecialiste. Meer informatie

Antirimpelcreme


Antirimpelcrème: werkt dat echt?

Je wordt doodgegooid met reclames voor antirimpelcrèmes op televisie. Maar werkt zo’n anti rimpelcrème echt tegen huidveroudering en wanneer begin je met het gebruik? Wij hebben de antwoorden voor je en vertellen je hoe je de beste anti rimpelcrème vindt voor huidverbetering.

Hoe werkt een antirimpelcrème?

Een goede antirimpelcrème werkt tegen huidveroudering. Dit is een natuurlijk proces dat helaas niet te stoppen is als je ouder wordt. Maar er zijn ook factoren die huidveroudering kunnen versnellen, bijvoorbeeld de zon. Daarom heeft een goede dagcrème die anti aging is ook een hoge factor om je gezicht tegen de zon te beschermen. Daarnaast bevat gezichtsolie tegen rimpels verschillende bestanddelen die je huid voeden en weer elastisch maken. Een gevoede huid is soepeler, waardoor rimpels minder zichtbaar worden.

Is een antirimpelcrème echt een wondermiddel tegen rimpels?

Helaas, ook de beste rimpelcrème is geen wondermiddel tegen rimpels. Een anti rimpel dagcrème kan echt wel helpen om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan, maar ze doen niet altijd wat ze beloven. Een crème die volgens de advertentie rimpels onder de ogen verwijdert bevat vaak niet genoeg werkzame bestanddelen om echt te werken. Wel zal een dagcrème anti age zorgen dat de rimpels minder zichtbaar worden en pigmentvlekken iets verbleken, waardoor je er jonger uitziet. Sowieso zal je huid verbeteren als je er elke dag goed voor zorgt. Een gezichtscrème tegen rimpels zal je daarbij helpen, maar je huid reinigen is net zo belangrijk.

Hoe vind je de beste antirimpelcrème?

Er zijn een aantal bestanddelen, waarvan bewezen is dat ze goed werken tegen huidveroudering. Een goede antirimpelcrème bevat een of meerdere van deze bestanddelen. Maar let ook goed op de hoeveelheid. Vitamine A-zuur is een van de weinige ingrediënten die de structuur van je huid echt kunnen beïnvloeden en daarmee echt huidveroudering kunnen stoppen. Als vitamine A-zuur wordt in crèmes vaak retinol gebruikt. In de meeste dagcrèmes anti rimpel is het percentage echter vaak te laag om werkzaam te zijn. Retinol kan de huid namelijk ook irriteren. Kijk voor de beste anti rimpel crème dus goed hoeveel retinol jouw crème bevat. Een gezichtscrème tegen rimpels bevat ook wel eens andere vormen van vitamine A-zuur, maar deze werken minder goed. Andere bestanddelen voor een goede rimpelcrème zijn glycolzuur en vitamine C. De beste anti-age dagcrème bevat hoge concentraties van deze stoffen. Ook een gezichtscrème met hyaluronzuur maakt je huid soepel en jonger.

Wanneer begin je met een dagcrème tegen rimpels?

Je kan het beste zo vroeg mogelijk beginnen met de beste crème tegen rimpels, maar overdrijf het niet. Je hoeft je kind voor het slapen gaan echt niet in te smeren met een anti rimpel nachtcrème. Als je na de puberteit een goede rimpelcrème of gezichtsmasker tegen rimpels toevoegt aan je verzorgingsroutine is dat vroeg genoeg. Als je niet zo vroeg begonnen bent, is het fijn om te weten dat het nooit te laat is om te beginnen met de beste anti rimpel nachtcrème. Na de eerste tekenen van ouder worden lukt het misschien niet meer om met de crème tegen huidverslapping de klok terug te draaien, maar je kan wel zorgen dat je gezicht niet verder veroudert.

    Enthousiast geworden?
    Maak een afspraak

    Online via het contactformulier of telefonisch via 06 824 377 78.
    We zien je graag in de salon.


    WhatsApp chat